SAZNAJTE SVOJ SUDBINSKI BROJ

Broj izveden iz slova vašeg imena i prezimena numerološki otkriva broj sudbine.

KAKO IZRAČUNATI SVOJ NUMEROLOŠKI BROJ IMENA I PREZIMENA 

Svako slovo ima svoj broj,  napišite svoje ime i prezime, zatim iz tabele potražite brojeve koji odgovaraju datom slovu. Saberite sve broje, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Zatim pročitajte objašnjenje!

COACHING MAGAZIN

 Primer: Ana Zorić

1+5+1+ 9+9+2+1+5= 33= 3+3= 6

ZNAČENJE BROJEVA

1-Osoba koja ima ovaj broj je jaka, uvijek polazi od sebe. Ima visoku inteligenciju, predodređena je na sreću. Pozitivna je uglavnom, treba naučiti da se nosi sa svojim osećanjima.

2- Romantične, druželjubive, sentimentalne. Dvojka daruje sreću i zadovoljstvo.

3- Ove osobe su predodređene za velike stvari. Inteligentne, duhovne sa izraženom intuicijom.

4- Kompleksne osobe, lideri, sloboda im je naglašena. Izuzetni roditelji i prijatelji. Na njih se u svakoj prilici može računati.

5- Svetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Vole izazove, vesele su prirode. Komunikacija je njihovo oružje.

6- Sposobene imaju jaku organizaciju, inteligentne. Odlični pedagozi. Izuzetni radnici u bilo kom poslu. Društveni, vole rad, red i disciplinu.

7- Osobe ovog broja umjetničke su duše. Njih vodi inspiracija i kreacija. Umetnost im izražava dušu.

8- Mir vlada ovim osobama. Tajnoviti su. Njihovu intimu čuvaju za sebe.  Ovo je karmički broj..

9- Obožavaju avanture, rizik i svoj prostor i to samo za sebe. Hedonisti. Promovišu novine koje se odnose na lep i lagodan život.

U nastavku: Otkrite numerološki broj vašeg datuma rođenja i njegovo značanje

Text: Coaching Magazin

Photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.