NIKAD NE ODUSTAJ OD SVOJIH SNOVA, OD SEBE

Nik Vujičić sinonim za „ sve je moguće, ako zaista želiš“.

Njegovu priču svi zanamo, njega uvek rado slušamo, on ne govori, iz njega izlaze najlepše reči koje svakog od nas dotaknu i podignu. Bez obzira na koju temu govorio, njegova prevelika želja da smo svi bolje uvek nađe način da nam otvori srca i zasadi seme ljubavi.

coaching magazin

Svetski poznat motivacioni govornik Nik Vujičić je danas posetio Beograd i održao predavanje o vršnjačkom nasilju. Malo je reči da je vreme proletelo a da su svi posetioci uživali i upijali svaku njegovu reč. Harizmatičan Nik začarao je publiku jako bitnom temom i ukazao šta kada se problem zdesi.

coaching magazin

Moja čast je bila prevelika, imala sam mogućnost razgovora sa njim gde sam se predstavila. Samim pomenom Coachinga Nik je oduševljeno posvetio svu svoju pažnju. Imala sam gomilu pitanja, koja su se izgubila u sekundi jer pored takvog čoveka čini se da svi problemi nestaju a da su reči suvišne. Sa radošću mi je potpisao svoju knjigu i poželeo sreću u doprinosu boljeg, radosnijeg i zdravijeg života, što je sinonim za Coaching Magazin, magazin za zdrav, uspešan i srećan život.

PORUKE NIKA  VUJIČIĆA SA DANAŠNJEG PREDAVANJA

„ zahvalan sam na onome što imam, ne obazirem se na ono što mi fali“

„ ako je telo slabo, ne znači da je slab um“

„ ne čekajte da sve bude idealno da bi bili srećni, budite srećni sada i ovde“

„ i posle pedesetdva odbijanja ja sam nastvio dalje, pedesettreći put sam uspeo“

„ ono što vam niko ne može oduzeti je vaša vera“

„ pomažući jedne druge mi činimo čuda“

„ Kada vam neko kaže da niste dovoljno dobri, potražite drugo mišljenje“

„ Ne trebaju mi ruke da bih zagrlio svoju ženu, treba mi da sam dovoljno mušakarc da bih zagrlio njeno srce“

deo sa današnjeg predavanja možete videti klikom na link predavanje Nika Vujčića

Text: Coaching Magazin

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *