ČAROBNA KNJIGA: KREIRAJTE SVOJ ŽIVOT

Da je Čarobna knjiga zaista čarobna, da zaista pomaže da snovi postanu stvarnost mogu potvrditi na osnovu ličnog iskustva. Ali tu istu potvrdu o njenoj moći potvrdiće još hiljade ljudi, svaku ostvarenu želju koju je potpomogla Čarobna knjiga. Snežana Boršoš autor knjige pažljivo čuva svaku priču kao potvrdu njene hrabrosti i želje da načini sebe i ostale srećnim.

SNEŽANINA ŽELJA ZA SREĆNIM ŽIVOTOM 

Ne spadam u generaciju koja je dobila mnogo dobrog od društva, pogotovo onih 90-tih godina. Nije to trajlo nekoliko meseci,  pa hajde malo strpljenja pa biće bolje, trajalo je to nekoliko godina i ništa se nije menjalo. Sva obećanja o zaposlenju, o srećnijem i bezbrižnijem životu padaju u vodu. Vidim ja, nikog tu nije briga kakav je kvalitet mog života, šta ja mislim i kako se osećam. Nikog osim mene same. Shvatila sam da me niko ne čuje i da  trebam  nešto  sama preduzeti. Ja .lično, bez političara, direktora, šefova.

 

coaching magazin
Snežana Boršoš

“Ako već živim tu gde jesam i postoje neka pravila i Zakoni po kojma se “moram” vladati, neću dozvoliti da mi neko nameće kako ću se osećati. To je isključivo moj izbor”.  

 

 

ŽELJA DONOSI PROMENU NA SVIM NIVOIMA

Sva učenja sa kojima sam se susrela pomogla su mi da svaki dan uviđam kako se svet oko mene menja. Ja sam odlučila videti u svom životu samo ono što je dobro., uzimati iz ovog sveta ono što mi služi i ono od čega se ja osećam dobro. Posećivala sam i razna predavanja, radionice i seminare. Neki predavači su mi se svideli a neki ne. I njih ima raznih. Svi su oni nekom dobri ali meni samo pojedini. Učitelj mora u meni da probudi znanje koje nosim o sebi kao duša i naravno emociju od koje ja u sebi kažem “Da, to je to”. Lako ih je prepoznati. Duša ih prepozna. Jenostavno primetiš da si uz takvog učitelja svaki dan bliži svom cilju i u duhovnom i u materijalnom smislu. Da, mi smo i duhovna i fizička bića. Da bi bili u balansu u svim aspektima svog života, treba nam sve ovozemaljsko. Sva ta učenja meni mnogo pomogla, tako se pojavila želja da to prenesem i drugima.

UNIVERZUM ODGOVARA NA NAŠE MISLI

Ali, onda se desilo čudo. Utonula sam onako spontano u meditaciju i rodi se sjajna ideja. Napraviću knjigu. Čarobnu knjigu. Knjigu u kojoj je samo prva strana ispisana kao „Uputstvo za upotrebu“ a sve ostale stranice su prazne, bez linija i kockica jer nas one samo ograničavaju. Tu će se pisati želje i snovi. Tu će se pisati kao da ih već imaš, kao da ih već živiš. (Dobro poznata stvar je da pisanje ima smirujući efekat, potpomaže koordinaciju leve i desne strane mozga, inspiriše kreativnost  podstiče memoriju).

COACHING MAGAZIN

 

 

 

Ideja se rodila i ništa me više nije moglo zaustaviti. Ispričala sam svoju ideju poznaniku koji ima štampariju i knjiga se manifestovala u fizičkom obliku. Oduševila sam se. Osećala sam duboko u sebi da jedna tako mala, obična, svima dostupna stvarčica može promeniti mnoge živote. Ispuniću svoju svrhu. Dotaknuću tuđe živote. Odlučila sam ih štampati u 50 primeraka i da ih svim svojim prijateljima i rođacima, umesto bilo kakvih drugih bezvrednih poklona, poklanjam za rođendane ili neke druge posebne prilike. Svako ko je dobio ovu knjigu od mene, osetio je koliko mu verujem da je sposoban da aktivira svoje skrivene potencijale. Nadahnula sam ga. Inspirisala. Osetio je svoje prirodno stanje -stanje radosti.

 

ČAROBNA KNJIGA NAŠLA JE DOM U MNOGA SRCA

Čarobna knjiga polako je osvajala srca mnogih, postala je  tražena. Sada već u nekoliko stotina primeraka se u Čarobnu knjigu piše. Piše cela Planeta počevši od Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Holadije, Švedske pa  Amerike.

Sledeća ideja koja je urodila plodom je da sam oformila fb grupu Čarobna knjiga i JA gde se međusobno inspirišemo, delimo iskustva i informacije.

Na zahtev naših ljudi u inostranstvu, koji imaju nove prijatelje koji ne razumeju I ne govore “naš” jezik, knjiga je štampana i na engleskom jeziku-MAGIC BOOK.

Čarobnu knjigu možete poručiti klikom na link

Naučila sam da u zoni komfora ne mogu ništa uraditi ni za sebe, ni za druge. Usudila sam se. I verujte mi… isplatilo se.

 Sretan čovek ima samo jednu želju-usrećiti druge ljude.

Coaching Magazin i Čarobna knjiga daruju pet knjiga za najbrže čitaoce. Ako želite primerak za sebe kliknite na link ispod i u inbox ostavite svoje podatke.

ŽELIM SVOJU ČAROBNU KNJIGU

Snežana Boršoš, autor Čarobne knjige

Fb. grupa: Čarobna knjiga i Ja

text: Coaching Magazin

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

One thought on “ČAROBNA KNJIGA: KREIRAJTE SVOJ ŽIVOT

 • 10/18/2016 at 16:18
  Permalink

  Dobar dan svima, moje ime je Dunja i Slovenka sam iz Kopra. Očarala me Čarobna knjiga Snežane Boršoš. Želim je naručiti ali sam jedna od rijetkih što nisam na fb. Mogla bi napraviti sama neku variantu ali nije to to. To ne bi bila ona prava Čarobna knjiga. Ne bi bila Čarobna knjiga Snežane Boršoš. Možete li mi pomoći? Mogu li je naručiti tu? I ako može, recite mi, molim vas, na koji način mogu da je platim.
  Ne znam ko sad ovo čita ali hvala vam.
  Budite dobro!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *